قورباغه ها لهجه دارند!

به گزارش خرید بک لینک، یک مطالعه و بررسی جدید از ۷۰۰ قورباغه نشان داد که قورباغه ها لهجه های متفاوتی دارند.
به گزارش خرید بک لینک به نقل از ایسنا و به نقل از آی ای، پژوهشگران دانشگاه نیو ساوث ولز(UNSW) سیدنی و موزه استرالیا صدای نزدیک به ۷۰۰ قورباغه را تحلیل و بررسی کرده و دریافته اند که تک تک این حیوانات لهجه های متفاوتی دارند.
این مطالعه توسط گریس گیلارد که این پروژه را بعنوان بخشی از افتخاراتش در UNSW تکمیل کرد و دکتر جودی رولی از مرکز علوم اکوسیستم UNSW و موزه استرالیا انجام شد.
گیلارد که نویسنده اصلی این مطالعه است، می گوید: ما از نتایج شگفت زده شدیم، چونکه ارتباط بین زیستگاه و تنوع در صدای حیوانات دارای یک پس زمینه نظری کاملا قوی است. صدای قورباغه ها واقعاً مهم می باشد، چونکه در واقع یکی از دقیق ترین راه ها برای شناسایی آنهاست، چون که همه قورباغه ها صداهای منحصربه فردی دارند.
وی ادامه داد: به آن مانند یک لهجه فکر کنید. در حالیکه ما از این تنوع آگاه هستیم، واقعا نمی دانیم که چرا صدای آنها می تواند این قدر متفاوت باشد.
این مطالعه مهم می باشد، چونکه قورباغه ها تقریبا به صورت کامل به ارتباط صوتی با یکدیگر متکی هستند.
اما این لهجه های مختلف از کجا می آید؟ فرضیه انطباق صوتی نشان داده است که حیواناتی که به صورت صوتی ارتباط برقرار می کنند، صداهای خویش را با شرایط محلی وفق می دهند تا انتقال را از راه زیستگاه خود بهینه کنند.
آزمایش یک نظریه
پژوهشگران تصمیم گرفتند این نظریه را روی قورباغه های بانجو آزمایش نمایند.
گیلارد می گوید: ما دیدیم که در تحقیقات روی قورباغه ها در مورد این فرضیه خلاء و شکاف وجود دارد. خیلی از پژوهش های قبلی در مورد قورباغه ها از مطالعات بسیار کوچک در مقیاس کوچک آمده بودند و اغلب کمتر از ۱۰۰ قورباغه را به صورت جداگانه بررسی نموده بودند. بنابراین، اگر واقعاً از تعداد زیادی از قورباغه ها نمونه برداری نکنید، واقعاً نمی توانید تنوع جغرافیایی کاملی را در صدای قورباغه ها ثبت کنید.
پژوهشگران برای مطالعه خود از پروژه FrogID استفاده کردند؛ برنامه ای که توسط موزه استرالیا توسعه یافته است و شهرونددانشمندان می توانند صداهای قورباغه ها را در سرتاسر کشور ضبط کنند.
گیلارد می گوید: ما هزاران صدای ضبط شده از صدای قورباغه های بانجو را در دست داشتیم که با استفاده از این داده ها، نزدیک به ۷۰۰ صدای قورباغه بانجو را از سراسر محدوده آنها که مساحتی بیشتر از ۱.۷ میلیون کیلومتر مربع را پوشش می دهد، از تاسمانی تا کوئینزلند شمالی تحلیل و بررسی کردیم.
این تحلیل و بررسی نشان داد که صدای قورباغه ها ارتباطی قوی با ساختار زیستگاه آنها ندارد.
گیلارد می گوید: یافته های ما نشان داده است که عوامل دیگر امکان دارد تاثیر بیشتری بر تنوع صدای قورباغه های بانجو داشته باشند. احتمالا این تلفیقی از همه عوامل مختلف مانند خصوصیت های محیطی در مقیاس ظریف تر، رقابت صوتی دیگر قورباغه ها و تداخل صدای باد، آب و سایر حیوانات خواهد بود.
حالا این گروه پژوهشی به دنبال گسترش تحقیقات خود با بررسی انواع قورباغه ها است.
گیلارد در یک بیانیه نتیجه گرفت: اگر بتوانیم این پژوهش را با گونه های مختلف قورباغه ها که صداهای پیچیده تری دارند، انجام دهیم، می توانیم به اطلاعات بیشتری برسیم.

دسته‌ها