علوی: سرعت بازسازی نباید به محو آثار جنایات جنگی منجر شود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری مهر، سید احمد علوی، در صحن شورا اضافه کرد: حتی دوستان میراث فرهنگی در جلسه ای که با آنها داشتیم، عنوان کردند که برای مستندسازی اماکن و آثار باستانی، احتیاج به آماده سازی تجهیزات و اعزام دوربین و امکانات داشتند، اما در خیلی از موارد، نیروهای شهرداری مانند همیشه با سرعت عمل بالا، محل را پاکسازی و آماده کرده بودند و همین مساله کار مستندسازی را دشوار می کرد.
وی با اعلان اینکه نگرانی اصلی همچنان پابرجا می باشد، اشاره کرد: سرعت بازسازی باآنکه لازمست، اما نباید سبب شود بخش قابل توجهی از آثار و نشانه های جنایات از بین برود. باید راهکاری پیدا نماییم تا این آثار به شکلی حفظ و مستند شوند که نسل های آینده بتوانند حقیقت آن چه روی داده است را مشاهده و درک کنند.
علوی اضافه کرد: اگر این آثار امروز از بین بروند، امکان دارد نسل های بعد تصور کنند که اساساً چنین اتفاقی رخ نداده و جنایتی صورت نگرفته است؛ ازاین رو ما در برابر آیندگان مسئولیت داریم.
عضو کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران اشاره کرد: پیشنهادهایی مانند ایجاد «سایت موزه مقاومت» در بازار و همینطور طرح «کتیبه اقتدار» هم با همین هدف طرح شده اند؛ این که آثار و نشانه های جنایات پاک نشوند و روایت آن چه در این جنگ بر مردم گذشت، برای نسل های آینده باقی بماند.
وی اشاره کرد: اگر امروز اجازه دهیم این آثار به صورت کامل محو شوند، در مقابل نسل های آینده مسئول خواهیم بود و نمی توانیم روایت دقیق و مستندی از آن چه بر کشور و مردم گذشته است عرضه نماییم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری مهر، سید احمد علوی، در صحن شورا اضافه کرد: حتی دوستان میراث فرهنگی در جلسه ای که با آنها داشتیم، عنوان کردند که برای مستندسازی اماکن و آثار باستانی، احتیاج به آماده سازی تجهیزات و اعزام دوربین و امکانات داشتند، اما در خیلی از موارد، نیروهای شهرداری مانند همیشه با سرعت عمل بالا، محل را پاکسازی و آماده کرده بودند و همین مساله کار مستندسازی را دشوار می کرد.وی با اعلان اینکه نگرانی اصلی همچنان پابرجا می باشد، اشاره کرد: سرعت بازسازی باآنکه لازمست، اما نباید سبب شود بخش قابل توجهی از آثار و نشانه های جنایات از بین برود.
منبع: ftour.ir
