توسط امام جمعه جیرفت تاکید شد سرمایه گذاری کنونی کشور در هوش مصنوعی ناچیز است

به گزارش خرید بک لینک، جیرفت: امام جمعه جیرفت اظهار داشت: در حوزه هوش مصنوعی عقب هستیم و سرمایه گذاری که کرده ایم نسبت به حتی کشورهای همسایه ناچیز بوده است.
به گزارش خرید بک لینک به نقل از خبرگزاری ایرنا، حجت الاسلام میثم تارم در خطبه های نماز جمعه جیرفت اظهار نمود: آمار نشان داده است ترکیه ۷۰۰ میلیون دلار در بودجه به هوش مصنوعی اختصاص داده اما ما فقط ۵۰ همت به آن اختصاص دادیم که بخش مهمی از این اعتبار هم محقق نشده است.
وی اظهار داشت: هرگونه کوتاهی از جانب مسؤلان و دولتمردان در زمینه هوش مصنوعی خسارت های جبران ناپذیری بر مردم و نظام تحمیل خواهد نمود.
امام جمعه جیرفت افزود: باید در این حوزه از دانشمندان جوان استفاده گردد تا جایگاه قابل توجهی در منطقه در زمینه هوش مصنوعی کسب نماییم.
وی خاطرنشان کرد: یکی از اولویت های مهم رهبر معظم انقلاب تحقق اهداف نظام در حوزه هوش مصنوعی است و این فناوری لایه های عمیقی دارد که باید بر آن مسلط شویم.

حجت الاسلام تارم همینطور اظهار داشت: در آستانه برگزاری اجلاس مهم و اثرگذار در جوار حرم رضوی یعنی اجلاس کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی اکو قرار داریم و آن چه باید در این اجلاس مورد اهتمام نظام قرار گیرد، توجه به هوش مصنوعی است.
وی خاطرنشان کرد: هوش مصنوعی در آینده دنیا و در این نظم نوین جهان اثرگذار و تعیین کننده است.
امام جمعه جیرفت در قسمت دیگری از خطبه ها اظهار داشت: رژیم غاصب اسراییل با وجود این که تعداد زیادی از مردم و بزرگان مقاومت را شهید کرد و در غزه مرتکب نسل کشی بزرگی شد اما در مقابل اراده حزب الله ناتوان ماند، دست خویش را بالا برده و شرایط حزب الله را برای آتش بس پذیرفت.
وی افزود: دشمنی که مدعی بود با اشغال خاک لبنان حزب الله را نابود می کند بدون هیچ دستاوردی و فقط با کشتن مردم مظلوم و جنایت در مقابل حملات شدید موشکی و پهپادی حزب الله به نقاط حساس رژیم جعلی، کوتاه آمد و از خواسته های خود عقب نشینی و در خواری و ذلت، آتش بس کرد.
حجت الاسلام تارم اظهار داشت: مهم ترین عامل شکست رژیم صهیونیستی، اراده محکم مردم لبنان بخصوص در جنوب این کشور بود که دست از مقاومت و عقیده بر نداشتند بنابراین هرکجا روحیه مقاومت و ایثار و فداکاری باشد به دنبال آن پیروزی وجود دارد.
وی بیان نمود: رژیم جعلی با رسانه های جهانی می خواهد بر شکست خود سر پوش بگذارد اما سیاستمداران همین رژیم و مردم سرزمین های اشغالی به شکست آن اذعان دارند.
خطیب جمعه جیرفت اظهار داشت: مردم لبنان همان سحرگاه آتش بس به مناطق خود برگشتند اما شهرک نشینان صهیونیستی حاضر به برگشت نیستند و همچنان اوضاع سرزمین های اشغالی وخیم است.
وی افزود: رژیم جعلی و سران جنایتکار این رژیم که حکم بازداشت آنها هم صادر شده بدانند به یاری خداوند این رژیم نابود خواهد شد و همانطور که سران نظام و مسؤلان نظامی اعلام نموده اند وعده صادق سه هم در پیش است و به یاری خدا فتح مبین و آشکار خواهد بود.

منبع:

دکمه بازگشت به بالا