آیا جهان باید منتظر بحرانی بدتر از کرونا باشد؟! اخطار بیل گیتس در رابطه با شیوع یک پاندمی ساخته دست بشر در آینده

به گزارش خرید بک لینک، «بیل گیتس» بنیانگذار شرکت بزرگ مایکروسافت و یکی از ثروتمندترین افراد جهان اخیرا به استرالیا اخطار داد که خویش را برای همه گیری بعدی آماده کند چون که همه گیری بعدی می تواند ساخته دست بشر و بسیار بدتر از کووید-۱۹ باشد.
به گزارش خرید بک لینک به نقل از ایسنا و به نقل از دیلی میل، بیل گیتس به استرالیا اخطار داد که خویش را برای همه گیری بعدی آماده کند.
بیل گیتس گفته است که امکان دارد پاندمی بعدی ساخت دست بشر بسیار وحشیانه تر از کووید-۱۹ باشد.
گیتس به تازگی به موسسه اندیشکده «Lowy» در سیدنی اظهار داشت که رهبران سیاسی باید اختلافات خویش را کنار بگذارند و برای آماده شدن برای ویروس بعدی با یکدیگر همکاری کنند.
وی از رهبران جهان خواست همکاری جهانی بیشتری داشته باشند و از آنها درخواست نمود که با نگاه به همه گیری کووید-۱۹ بعنوان نمونه ای از این که اگر با یکدیگر همکاری کنند می توانند در پیشگری از یک پاندمی بزرگ عملکرد خوبی داشته باشند، با هم بیشتر همکاری کنند.
بنیانگذار شرکت بزرگ مایکروسافت اظهار داشت: هزینه اقتصادی آمادگی برای دوره بعدی را با هزینه کووید مقایسه کنید. در این پاندمی، کرونا ۱۰ تریلیون دلار به اقتصاد جهانی ضرر زد. در این همه گیری، ما آگاه نبودیم و ندانستیم که باید از ابزار، تمرین و ظرفیت جهانی برای آماده باش مانند زمان آتشسوزی یا زلزله استفاده نماییم.
گیتس از سیاست های استرالیا در کمک به پایین نگه داشتن نرخ عفونت پیش از عرضه واکسن ها تمجید کرد.
وی اظهار داشت: بعضی از چیزهایی که مهم می باشد اینست که استرالیا و حدود هفت کشور دیگر در مراحل اولیه، فرآیند تشخیص بیماری جمعیت را انجام دادند و سیاست های قرنطینه ای داشتند. این بدان معناست که شما سطح عفونت را در همان سال اول که واکسنی وجود نداشت پایین نگه داشتید.
بنیانگذار مایکروسافت که به یک بشردوست نامی هم تبدیل گشته است، اظهار داشت که برای مقابله با همه گیری های آینده به نظم بین المللی پایدار بر مبنای اراده سیاسی متقابل نیاز است.
گیتس اظهار نمود: تنها چیزی که همچنان تا حدی برقرار است اینست که ما یک ظرفیت جهانی در سطح منطقه ای و کشوری را خواهیم داشت که به این مفهوم است که وقتی یک تهدید(بیماری عفونی) مطرح می شود بگونه ای عمل نماییم که جهانی نشود. ما باید هر پنج سال یک مرتبه تمرین جامعی را در سطح کشور و منطقه برای آمادگی همه گیری انجام دهیم و شما به یک گروه جهانی نیاز دارید که به همه کشورها در مورد عملکردشان امتیاز بدهد.
گیتس قول داده است که نیمی از دارایی خویش را صرف امور خیر کند و تلاش کند تا برابری را در صنایع بهداشت، انرژی و آموزش ایجاد نماید.
وی اظهار داشت: نظام سرمایه داری در توجه به بعضی از این نیازهای افراد فقیر(صنایع بهداشت، انرژی و آموزش) با شکست عظیمی روبرو شده است. شما می توانید به معنای واقعی کلمه با ۱۰۰۰ دلار جان افراد را نجات دهید و چیزی در جهان وجود ندارد که به اندازه آن رضایتبخش باشد.
وی که یکی از ثروتمندترین افراد جهان است از تهدید ایالات متحده تحت رهبری دونالد ترامپ به خروج از سازمان بهداشت جهانی و قطع کمک های مالی انتقاد نمود.
گیتس از تقویت منابع به بدنه بین المللی بهداشت حمایت کرد.
وی همینطور اظهار داشت که سیاست ایالات متحده و استرالیا در برابر چین باید به رویکرد سیاسی آشتی جویانه تر تبدیل گردد تا همکاری بیشتری در مقابله با مشکلات عمده ای مانند گرمایش جهانی صورت گیرد.
وی در ادامه اضافه کرد: من ترقی چین را بعنوان یک پیروزی بزرگ برای جهان می بینم. ذهنیت فعلی ایالات متحده در مقابل چین، نوعی ذهنیت باخت-باخت است. این می تواند خودشکوفایی به روشی بسیار منفی باشد.
گیتس روز شنبه هم با «آنتونی آلبانیزی»(Anthony Albanese) رهبر حزب کارگر استرالیا و سی و یکمین نخست وزیر استرالیا در سیدنی دیدار نمود تا در مورد گرمایش جهانی، سلامت و چالش های انرژی گفتگو کند.

گیتس ماه فوریه سال ۲۰۲۱ هم پیشبینی کرده بود بعد از کرونا احیانا دو فاجعه مرگبار دیگر رخ خواهد داد. بیل گیتس که حدودا هشت سال پیش به مردم در رابطه با شیوع جهانی ناشی از یک ویروس تنفسی اخطار داده بود سال ۲۰۲۱ در مصاحبه ای که با دِرِک مولِر، مدیر کانال یوتیوب وریتاسیوم داشت، در رابطه با دو فاجعه مرگبار دیگر که به اعتقاد او زندگی بشر را در آینده تهدید خواهند کرد صحبت کرد.
بیل گیتس ضمن اشاره به پیشبینی قبلی خود در رابطه با شیوع یک بیماری همه گیر گفت، پیشبینی می کند که گرمایش جهانی و بیوتروریسم می تواند فجایعی باشد که در آیند جهان با آن روبرو خواهد شد.
در چهارم فوریه ۲۰۲۱، گیتس طی تماس تلفنی با درک مولر تصریح کرد که از پیشگویی خود احساس خوبی ندارد. گیتس اظهار داشت: هیچ احساس خوبی در رابطه با این که چنین چیزی را پیشبینی کردم ندارم. مولر همینطور از گیتس سوال کرد که چگونه دقیقا شیوع جهانی یک ویروس را در سال ۲۰۱۵ پیشبینی کرده بود. گیتس توضیح داد که با وجود ویروس های تنفسی بسیاری در جهان، شیوع یک بیماری همه گیر تنفسی اجتناب ناپذیر است.
وی اظهار داشت: تعدادی ویروس تنفسی در جهان وجود دارد و هر از گاهی هم بر تعداد آنها افزوده می شود. بیماری های تنفسی بسیار ترسناک هستند چونکه افراد امکان دارد گرچه به آن مبتلا هستند در هواپیما و اتوبوس بروند و این بر خلاف برخی دیگر از بیماری ها مانند ابولا است که در صورت مبتلا شدن و تا وقتی که ویروس در بدن شخص است و امکان دارد افراد دیگر را آلوده کند، افراد مبتلا در بیمارستان بستری خواهند بود.
وقتی از گیتس در مورد این که چه فاجعه دیگری می تواند در آینده رخ دهد که بشر برای آن اماده نیست سوال شد او گفت که می تواند دو مورد را ذکر کند و نگرانی های خویش را در رابطه با وقوع آنها و نحوه مقابله بشر با آنها ابراز کرد.
وی اظهار داشت: یکی از آن حوادث گرمایش جهانی است. هر ساله میزان تلفات این رویداد ناگوار حتی بیشتر از تلفاتی است که ما در این بیماری همه گیر داشته ایم. او گفت که احساس می کند در رابطه با پیشبینی دیگرش به اندازه کافی صحبت نشده است و آن بیوتروریسم است. کسی که می خواهد آسیب بزند می تواند یک ویروس را مهندسی کند و این به مفهوم آنست که احتمال بروز این بیماری بیشتر از شیوع اپیدمی های طبیعی مانند شیوع بیماری فعلی است.
مولر همینطور از گیتس پرسید: آیا بشر به لطف درس هایی که در این شیوع آموخته است آیا قادر به پیشگیری از همه گیری بعدی خواهد بود؟ اما متأسفانه پاسخ وی خیر بود.
گیتس اظهار داشت: همه گیری های بیشتری وجود خواهد داشت. وی اظهار نمود که به اعتقاد او همه گیری دیگر هم همچنان می تواند هرج و مرج ایجاد نماید اما امیدوار است که اگر مردم از این همه گیری آموخته و خویش را سازگار کنند، اوضاع می تواند روند بهتری داشته باشد.
گیتس اظهار داشت: ما می توانیم آمادگی خویش را افزایش دهیم ازاین رو اگر این کار را انجام دهیم میزان تلفات مان به اندازه تلفات کنونی ناشی از این بیماری نخواهد بود.

منبع:

دسته‌ها