تشخیص فوری کرونا با یک سنسور پیشرفته

خرید بک لینک: مهندسان دانشگاه ˮام آی تیˮ با بهره گیری از نانولوله های کربنی تخصصی، سنسور جدیدی طراحی نموده اند که می تواند بدون هیچ نوع آنتی بادی کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ را شناسایی کند و در عرض چند دقیقه نتیجه آزمایش را نشان دهد.
به گزارش خرید بک لینک به نقل از ایسنا و به نقل از اس تی دی، این فناوری می تواند بعنوان یک روش تشخیص سریعی برای کووید-۱۹ یا سایر پاتوژن های نوظهور مورد استفاده قرار گیرد. بگفته پژوهشگران، سنسور جدید آنها مبتنی بر تکنولوژی است که می تواند به سرعت و دقیق کووید-۱۹ و سایر همه گیری هایی که شاید در آینده ظهور پیدا کنند را نیز تشخیص دهد.
پروفسور”مایکل استرانو”(Michael Strano) نویسنده ارشد این مطالعه اظهار داشت: توسعه یک آزمایش سریع به این معنا است که در ضمن شیوع یک بیماری همه گیر در آینده دیگر نیازی به لغو تمامی سفرها نیست چونکه می شود افرادی که از هواپیما پیاده می شوند را سریع بررسی و تعیین کرد که آیا باید قرنطینه شوند یا خیر. این عمل را در محل های کار نیز می توان انجام داد. ما هنوز فناوری نداریم که بتواند چنین حسگرهایی را با سرعت کافی توسعه داده و به کار گیرد تا از ضرر اقتصادی پیشگیری کند.

این روش تشخیصی مبتنی بر تکنولوژی سنسور نانولوله کربنی است که قبلا توسط پژوهشگران آزمایشگاه استرانو ام آی تی توسعه یافته است. رویکرد آنها با نام “CoPhMoRe” شناخته می شود. هنگامی که پژوهشگران کار بر روی سنسور کووید-۱۹ را شروع کردند، تنها ۱۰ روز طول کشید تا نانولوله کربنی اصلاح شده ای را که قادر به تشخیص انتخابی پروتئین های ویروسی مورد نظرشان باشد، شناسایی کنند. بعد از شناسایی پژوهشگران آنرا آزمایش کردند. این رویکرد همین طور نیاز به آنتی بادی ها یا دیگر معرف ها را از بین می برد. این دستگاه در عرض حدود پنج دقیقه با بررسی بزاق نتیجه را نشان میدهد و می تواند غلظت های کمتر از ۲.۴ پیکوگرم پروتئین ویروسی در هر میلی لیتر نمونه را تشخیص دهد.
یافته های این مطالعه در مجله “Analytical Chemistry” منتشر گردید.

منبع: