عملیات اجرایی شبکهی فیبرنوری ایرانسل و راه اندازی پروژهی شهر هوشمند آمل، شروع شد.
به گزارش خرید بک لینک به نقل از روابط عمومی ایرانسل، این پروژه، امروز طی مراسمی در شهر آمل با حضور مهندس مهدی رضایی معاون پروژهی ایرانسل، مهندس سید حمید هاشمی شهردار، مهندس خسرو ابراهیم زاده رئیس و تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر آمل، دکتر رضا حاجی پور نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی و تعدادی از مدیران محلی، شروع شد.
پروژهی شهر هوشمند آمل، طبق برنامه ریزی انجام شده، طی یک سال به بهره برداری می رسد و در چارچوب آن، در مجموع ۳۱ کیلومتر فیبرنوری در این شهر، راه اندازی می شود.
با اجرای این پروژه که با مشارکت شهرداری و شورای اسلامی شهر آمل انجام می شود، شبکهی فیبرنوری، زیرساخت ایجاد ارتباط سریع و پایدار و ارائهی خدمات شهر هوشمند را فراهم می آورد.
هوشمندسازی خدمات شهری، یکی از الزامات زندگی امروز، در مدیریت منابع و انرژی و ارائهی خدمات شهری نوین است. به کارگیری راهکارهای شهر هوشمند، نقش مؤثری در پیشگیری از مخاطرات ناشی از تخریب محیط زیست و تغییرات آب وهوایی دارد و یکی از مشوق های اصلی جامعهی جهانی برای هوشمندسازی دستگاه ها و تجهیزات بر اساس اینترنت اشیا بوده و انگیزه دولت ها برای حرکت به سمت شهرهای هوشمند را دوچندان کرده است.
راهکارهای مبتنی بر اینترنت اشیا، همچون پایش آب، هوا و خاک مناطق شهری و کنترل میزان آلاینده های شهری و صنعتی کمک شایانی به پاکسازی محیط زیست خواهند کرد. در این حوزه، شهرهای هوشمند توانسته اند تا ۲۰ درصد از تولید گازهای گلخانه ای خود بکاهند.
مشکلات حمل و نقل و ترافیک شهری هم از دیگر دغدغه های پیش آمده بر اثر افزایش جمعیت شهرهاست که با مدیریت هوشمند حمل و نقل و ترافیک در شهرهای هوشمند مورد توجه قرار گرفته است. استخراج الگوهای ترافیکی، تشخیص لحظه ای حوادث و تصادفات، پیشبینی تغییرات الگوی ترافیکی و … همگی از کارکردهای این سامانه محسوب می شوند.
در همین راستا، ایرانسل تابحال توانسته است در این رابطه، پروژه های گوناگونی را در شهرهایی مانند تهران، مشهد، اهواز، انزلی و… طراحی و یا اجرا نماید.
منبع: خرید بک لینک