به گزارش خرید بک لینک پژوهشگران دانشگاه پزشکی واشنگتن در سنت لوئیس فرضیه ی جدیدی را مطرح می کنند که برخی افراد ممکنست به روشی غیرمعمول در معرض خطر عفونت به ویروس باشند: غذا خوردن
به گزارش خرید بک لینک به نقل از ایسنا و به نقل از بی جی آر، بیش از یک سال از نخستین مبتلاشدن به کروناویروس می گذرد و بیشتر مردم از نحوه شیوع بیماری مطلعند. قطرات تنفسی که در اثر سرفه، عطسه و صحبت کردن در هوا پخش می شود می تواند وارد مجراهای تنفسی فوقانی افراد شود. ویروس بوسیله دهان، بینی و حتی چشم ها وارد بدن شده و آغاز به انتشار در سلول ها می کند و سرانجام به ریه ها می رسد جایی که بیشترین لطمه را میزند.
بنابراین زدن ماسک، رعایت فاصله گذاری اجتماعی، شستن دست ها و تهویه ی مناسب فضای های داخلی سفارش می شود. احتمال بیماری با لمس کردن سطوح آلوده نیز وجود دارد بااینکه راه انتقال بیشتر بوسیله قطرات تنفسی است اما پژوهشگران دانشگاه پزشکی واشنگتن در سنت لوئیس فرضیه ی جدیدی را مطرح می کنند که برخی افراد امکان دارد به روشی غیرمعمول در معرض خطر عفونت به ویروس باشند: غذا خوردن
در ایام ابتدایی همه گیری ما فهمیدیم که غذا نمی تواند موجب شیوع کویید-۱۹ شود. این ویروس به گیرنده های ACE۲ در بینی و ریه ها متصل می شود اما در دستگاه گوارش این اتفاق نمی افتد. اسید معده می تواند ذرات موجود در غذا را از بین ببرد. همین طور پختن غذا موجب از بین رفتن ویروس می شود. متخصصان بهداشت هنوز سفارش می کنند که افراد دست هایشان را هنگامی که غذا از بیرون تهیه کرده و به خانه آورده اند بشورند.
در ماههای بعد، مسئولان بهداشتی همچون سازمان بهداشت جهانی(WHO)، بیشتر بر این مورد تاکید کردند که انتقال بوسیله بسته بندی مواد غذایی بعید است.
محققان در سنت لوئیس چیزی را کشف کردند که در مورد همه ی افرادی که در معرض ویروس قرار می گیرند صادق نیست.
آنها افرادی را مورد مطالعه قرار دادند که از بیماری به نام مری بارت(Barrett’s esophagus) رنج می برند. این بیماری موجب می شود سلول های مری به ویروس کرونا متصل شوند. رفلاکس معده می تواند لطمه هایی طولانی مدت به مری بزند همچون می تواند موجب تغییر شکل سلول های مری شده طوری که این سلول ها شبیه به سلول های روده شوند. این سلول ها که پس از تغییر شکل دارای گیرنده های ACE۲ می شوند می توانند به اتصال ویروس کمک کنند.
دکتر جیسون سی میلز(Jason C. Mills) در اطلاعیه ای اظهار داشت: هنوز شواهدی در خصوص اینکه افراد مبتلا به “مری بارت” میزان ابتلای بیشتری به کویید-۱۹ دارند و یا در معرض خطر بیشتری هستند وجود ندارد اما یکی از دلیلهای آن مورد مطالعه قرار نگرفتن این مورد نیز هست. حالا که ما این مطالعات را کنار هم گذاشتیم ارزش آنرا دارد که بررسی نماییم آیا افراد مبتلا به مری بارت میزان ابتلای بیشتری دارند یا خیر.
افرادی که از این بیماری رنج می برند بطور معمول دارویی به نام پروتون پمپ(proton pump) مصرف می کنند. این دارو ترشحات اسید معده را کاهش داده و در نتیجه میزان اسیدی بودن معده کم می شود که می تواند موجب گذر ویروس های بیشتر از معده شده که در روده به گیرنده های مخصوص وصل می شوند.
حدودا از هر پنج نفر در ایالات متحده یک نفر از بیماری رفلاکس معده رنج می برد، اما این بدان معنا نیست که همه ی این افراد در معرض مبتلاشدن به ویروس بوسیله غذا هستند. پژوهشگران بوسیله آزمایش هایی نشان دادند که تغییرات سلول های مری می تواند موجب اتصال ویروس به آن شود با این وجود نمی توان ثابت کرد که در زندگی واقعی نیز این اتفاق رخ دهد. همین طور معلوم نیست فردی که گرفتار مری بارت است ویروس را از غذای آلوده دریافت کرده و نه بوسیله مجاری تنفسی.
با این وجود پژوهشگران می گویند، امکان دارد فردی که دارای بیماری مری بارت است و مقادیر کمی از ویروس در مجاری تنفسی خود دارد با بلعیدن ترشحات تنفسی ویروس را وارد مری کند و این مورد موجب شدت بیماری شود. اما همه ی این ها گمانه زنی هایی است که نیازمند تحقیقات بیشتری است اما آن چه داشنمندان تا حالا ثابت کرده اند این است که ویروس می تواند به سلول های مری افراد مبتلا به مری بارت متصل شود.
خیلی از مبتلایان به کووید-۱۹ علایم گوارشی همچون دل درد و اسهال دارند اما معلوم نیست آیا بارت می تواند بر روی این علایم اثر بگذارد یا شدت بیماری را بیشتر کند.
میلز می گوید: نگرانی ما این است که افرادی که از بیماری بارت رنج می برند در مقابل غذای آلوده حساس تر باشند. این مطالعات داده هایی در اختیار ما قرار می دهد که بررسی نماییم آیا گروه خاصی از مردم در معرض خطر مبتلاشدن به بیماری بوسیله آن چه می خورند هستند.
منبع: خرید بک لینک