به گزارش خرید بک لینک برای نظارت، درمان و درک بهتر چگونگی بروز تشنج محققان الگوریتم هوشمند جدیدی را توسعه داده اند.
به گزارش خرید بک لینک به نقل از ایسنا و به نقل از مدگجت، اخیرا تیمی از محققان “دانشگاه واشنگتن در سنت لوئیس”، “دانشگاه تگزاس در آرلینگتون” و “دانشگاه نورت ایسترن” با همکاری یکدیگر موفق به توسعه الگوریتمی هوشمند برای شناسایی و طبقه بندی تشنج شده اند.
“والتر بوملا” (Walter Bomela) یکی از دانشمندان این مطالعه اظهار داشت: روش مذکور به ما این امکان را می دهد که داده های خام را بدست آورده، پردازش نماییم و توسط آن نوع تشنج را طبقه بندی نماییم. دقت تشخیص تشنج با استفاده از ثبت نوار مغزی یا الکتروانسفالوگرافی (Electroencephalography) چندان بالا نیست اما این الگوریتم از دقت بالایی در تشخیص برخوردار می باشد.
ثبت نوار مغزی یا الکتروانسفالوگرافی یا الکترومغزنگاری، ثبت فعالیت الکتریکی مغز است، این تکنیک شامل دریافت سیگنال توسط الکترودهای سطحی، بهبود سیگنال (معمولاً تقویت و حذف نویز)، چاپ سیگنال و آنالیز آن می شود. آنچه روی کاغذ چاپ می شود، الکتروانسفالوگرام نامیده می شود.
برای به دست آوردن درک دقیق تر از داده ها و تشخیص زمان شروع تشنج محققان یک الگوریتم مبتنی بر استنتاج شبکه توسعه داده اند. این الگوریتم به سرعت سیگنال ها را شناسایی کرده و پارامترهای مختلف آنرا تحلیل می کند. محققان حالا قصد دارند این روش را گسترش دهند تا با سایر افراد مبتلا به صرع همکاری کرده و انواع مختلف تشنج را بررسی و ارزیابی کنند. صَرع یا اپی لپسی عبارت است از مجموعه ای از اختلالات عصبی مزمن پزشکی یا دراز مدت که با حمله صرعی مشخص می شود. این حملات امکان دارد بسیار خفیف و تقریباً غیرقابل شناسایی بوده یا برعکس طولانی مدت و با لرزش شدید همراه باشند.
منبع: mpo-kr.ir