ارتباط بین اختلال در عملکرد کبد و تأثیر آن بر قلب

به گزارش خرید بک لینک پژوهشگران دانشگاه ایالتی آیووا (Iowa State University) آمریکا در مطالعه اخیرشان اعلام نموده اند اختلال در عملکرد کبد امکان دارد منجر به صدمه دیدن بافت قلب شود.
به گزارش خرید بک لینک به نقل از ایسنا و به نقل از تک اکسپلوریست، محققان آمریکایی طی مطالعه اخیرشان درک جدیدی از ارتباط بین سلامت قلب و بافت های مختلف بدن پیدا کرده اند که این مورد می تواند به توسعه درمان های جدید منجر شود.
طی این مطالعه محققان سلامت قلب مگس ها را مورد بررسی قرار دادند و دریافتند که اختلال در عملکرد کبد امکان دارد به صدمه دیدگی قلب منجر شود.
در مطالعات پیشین دانشمندان دانشگاه ایالتی آیووا بررسی نموده بودند که چگونه سلامت قلب مگس ها با افزایش سن تغییر می کند. در این مطالعه جدید دانشمندان اطلاعات جدیدی از عملکرد یک اندامک به نام “پراکسی زوم” (peroxisome) که امکان دارد در افزایش سن این موجودات نقش مهمی داشته باشد، دریافتند.
پراکسیتن یا پرکسی تن یا پراکسی زوم اندامک های تک غشایی موجود در سلول های گیاهی هستند. فعالیت اکسیدازی و پراکسیدازی شدیدی دارند. این اندامک ها بسیار کوچکتر از میتوکندری ها هستند و قطری بین ۱۵/. تا ۲۵/. میکرون دارند.
“هوآ بای” (Hua Bai)، استادیار ژنتیک، توسعه و زیست شناسی سلولی دانشگاه ایالتی آیووا اظهار داشت: ما طی این مطالعه می خواستیم دریابیم که آیا سایر بافت ها با افزایش سن بر عملکرد قلب تاثیر می گذارند یا خیر. داده های قابل توجه نشان داده است که اختلال در عملکرد کبد یک عامل خطرناک برای ظهور بیماری های قلبی به حساب می آید. مبتلایان به اختلال عملکرد کبدی اغلب بیماری قلبی دارند.
طی این مطالعه محققان آزمایشات مختلفی را انجام دادند و ژن های مختلفی را که بر عملکرد کبد در مگس ها تأثیر دارند، مورد بررسی قرار دادند و کنترل کردند تا درک کنند که این امر چگونه می تواند بر بافت قلب با افزایش سن مگس ها تاثیر بگذارد و دریافتند اختلال در عملکرد کبد امکان دارد منجر به صدمه دیدن بافت قلب شود.
ارتباط بین پراکسی زوم ها، عملکرد کبد و عملکرد قلب با افزایش سن می تواند به دانشمندان در توسعه درمان ها و داروهای جدید کمک نماید.

دسته‌ها