در گزارش خرید بک لینک مطرح شد؛ پشتیبانی از ۳ حوزه استارت آپی زیان دیده از بحران کرونا

خرید بک لینک: مجری طرح پشتیبانی از کسب و کارهای نوپای فاوا در سازمان فناوری اطلاعات از شناسایی سه حوزه فعالیت استارت آپ هایی که در بحران کرونا بیشترین آزار را دیدند و پشتیبانی از آنها آگاهی داد.

سعید روشنی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تصمیم کارگروه وجوه اداره شده وزارت ارتباطات در خصوص ارائه تسهیلات به کسب و کارهای نوپای زیان دیده از زمان شیوع ویروس کرونا اظهار داشت: برای پشتیبانی از این کسب و کارهای متضرر شده ۳۰ میلیارد تومان منابع در نظر گرفته شده که قابل افزایش است.
وی اظهار داشت: به محض شیوع ویروس کرونا سه حوزه که بیشترین میزان آزار را بواسطه شرایط پیش آمده قرنطینه دیدند شناسایی کردیم که بنظر می رسد بیشترین میزان آزار مربوط به پلت فرم های تحویل غذا، فروش خدمات بلیت، تور و گردشگری و حوزه خدمات در محل می شود.
روشنی افزود: در این راستا از این کسب و کارها خواستیم در صورت تمایل فهرست بیمه پرسنل و کد کارگاهی خودرا به این شرط که پرسنل خودرا تعدیل نکنند به ما عرضه کنند. در این صورت به ازای سه ماه حقوق هر پرسنل (حدود ۱۰ میلیون تومان) به کسب و کارها وام با بازپرداخت ۱۲ درصد پرداخت می شود.
مشاور سازمان فناوری اطلاعات ایران با اعلان اینکه تا هفته گذشته تعداد کل درخواست ها حدود ۸۹ درخواست بود، اضافه کرد: البته بخش عمده ای از این درخواست ها شامل سه حوزه مدنظر نبوده و تابحال با بررسی های مداوم بوسیله کارگروه وام وجوه اداره شده به ۶ استارت آپ تأیید شده این تسهیلات تعلق گرفت.
وی اظهار داشت: الان در مرحله دوم بررسی درخواست ها هستیم و بعد از بررسی فهرست مورد نظر را برای تأیید کارگروه ارائه می دهیم که بعد از تأیید به سرعت دستورالعمل آن منتشر و ارائه تسهیلات ابلاغ خواهد گردید.
مجری طرح نوآفرین در سازمان فناوری اطلاعات با اشاره به پیمایش وضعیت هر کسب و کار حوزه فناوری اطلاعات در بحران کرونا افزود: ما به دنبال آن هستیم تا علاوه بر سه حوزه مذکور، مدل حمایتی مان را برای سایر کسب و کارهای متضرر شده از بحران کرونا نیز اعمال نماییم و باتوجه به این پیمایش به زودی فهرست جدیدی از کسب و کارهای واجد شرایط دریافت و این تسهیلات را اعلام می نماییم.
به گفته وی پیمایش انجام شده نشان میدهد آزار این بخش الزاماً ناشی از کاهش تعداد مشتریان نیست و زنجیره ارزش کسب و کارها نیز با مشکل روبه رو شده است اما از طرف دیگر عده ای از کسب و کارها در این شرایط در حال رشد هستند. برای مثال پلت فرم های مربوط به پزشکی آنلاین و خدمات ویدئویی رشد بالایی را در این مدت تجربه کرده اند.
روشنی اضافه کرد: الان ۳۰ میلیارد تومان منابع برای پشتیبانی از این کسب و کارها در نظر گرفته شده که قابل افزایش خواهد بود. حداکثر میزان پرداخت به یک کسب و کار مبلغ دو میلیارد تومان است که با بازپرداخت ۱۲ درصد به شرکت های واجد شرایط تعلق می گیرد.
وی اظهار داشت: بواسطه همکاری صورت گرفته با صندوق نوآوری و شکوفایی شرکت هایی که واجد شرایط دریافت بیش از ۵۰۰ میلیون تومان هستند از این صندوق وام دریافت می کنند و تسهیلات کمتر از این مقدار، از محل وام وجوه اداره شده برای شرکت ها تامین می شود در همین حال یک دوره ۱۲ ماهه تنفس برای بازپرداخت تسهیلات در نظر گرفته شده است.

منبع: