رباتی برای کشتن باکتری و مبارزه با کووید ۱۹

به گزارش خرید بک لینک محققان ˮمرکز پزشکی دانشگاه ویرجینیاˮ به تازگی موفق به توسعه رباتی شده اند که به آنها در مبارزه با بیماری کووید-۱۹ و کشتن یک باکتری خاص در بیمارستان ها کمک می نماید.
به گزارش خرید بک لینک به نقل از ایسنا، با شیوع کرونا در سرتاسر جهان محققان “مرکز پزشکی دانشگاه ویرجینیا” رباتی به نام “ترو-دی” (Tru-D) طراحی نموده اند که می تواند اتاق های بیمارستان را به صورت کامل تمیز کرده و با نور فرابنفشی که دارد همانند یک قاتل ویروس عمل کند.
وجود اینگونه ربات ها در بیمارستان ها در این زمان بسیار حیاتی خواهد بود. برخی از بیمارستان ها از یک دستگاه الکترواستاتیک پراکسید هیدروژن برای از بین بردن باکتری ها و پاتوژن های مقاوم در اتاق بیماران استفاده می نمایند اما رباتی که به تازگی این محققان توسعه داده اند بسیار دقیق تر از این دستگاه ها در تمیز کردن اتاقها عمل می کند.
ربات ترو- دی مخفف عبارت برای ضد عفونی فرابنفش تمام اتاق (Total Room Ultraviolet Disinfection) است.
این ربات در کشتن ارگانیسم های مختلف همچون کلستریدیوم دیفیسل (Clostridium difficile یا C. difficile، C. diff و CDF/cdf) که یک باکتری مقاوم به آنتی بیوتیک است و می تواند سبب بیماری شدید و حتی مرگ شود بسیار موثر است.
کلستریدیوم دیفیسل یک باکتری گونه از باکتری های گرم مثبت است. یکی از علل عفونت های روده ای بیمارستانی است. سموم کلستریدیوم دیفیسیل در مدفوع ۱۵ تا ۲۵ درصد از بیماران مبتلا به اسهال ناشی از آنتی بیوتیک و بیشتر از ۹۵ درصد بیماران مبتلا به کولیت غشاء کاذب، یافت می شود.
عملکرد ربات مذکور به این صورت است که در مرکز اتاق قرار می گیرد و از حسگرهایش برای کالیبره کردن دوز دقیق انرژی لازم برای ضد عفونی کردن کل اتاق استفاده می نماید و سپس چراغش روشن می شود و تمام سطوح ضدعفونی می شوند.

دسته‌ها