رئیس سازمان فناوری اطلاعات خبر داد: ایجاد بازار مشترک فناوری اطلاعات با همکاری ۴ کشور

خرید بک لینک: رئیس سازمان فناوری اطلاعات اظهار داشت: مقرر است امسال اجلاس چهارگانه ای بین کشورهای ترکیه، روسیه، آذربایجان و ایران در امتداد ایجاد مرکزی بین المللی و گسترش بازار جهانی استارت آپ ها اجرا شود.

به گزارش خرید بک لینک به نقل از مهر امیر ناظمی عصر امروز در مراسم افتتاحیه سامانه نوآفرین اشاره کرد: هفته آینده وزرای ارتباطات این ۴ کشور در تهران نشست چهارجانبه ای را برای ایجاد بازار مشترک حوزه فناوری اطلاعات و فعالیت های مشترک خواهند داشت که هدف آن پشتیبانی از همکاری استارتاپ های این کشورها با یکدیگر در چارچوب رویدادهای مشترک و نیز ایجاد بازار مشترک ICT و خدمات مبتنی بر فناوری اطلاعات در سطح منطقه ای و بین المللی است. این همکاری ها می تواند دانش فنی و توان رقابتی استارتاپ های ایرانی در بازارهای خارج از کشور را ارتقا بخشد و نقش مهمی در رونق کسب و کار دیجیتالی در ایران داشته باشد.
به گفته وی این همکاری ها در سطح منطقه ای و بین المللی است که می تواند اوضاع رقابتی استارت آپ های ایرانی را در بازارهای خارجی ارتقا دهد.
وی اشاره کرد: این مساله نیز می تواند نقش مهمی در رونق کسب و کار دیجیتالی در کشور به شمار رود.
ناظمی همین طور در پنلی که در مراسم افتتاحیه سامانه نوآفرین با حضور وزیر ارتباطات و معاون اول رئیس جمهور برگزار شد، اظهار داشت: دولت ها همواره مانند هیولا هستند و اهتمام دارند در هر مسئله ای مداخله کنند و مالک آن شوند.
وی افزود: بدین سبب می بایست مکانیزم هایی وجود داشته باشد که دخالت دولت در زمینه کسب وکارها کمتر شود.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه کشورهای دیگر نیز از ظرفیت سازمان های مردم نهاد استفاده می نمایند اظهار داشت: اما رؤیای ما با وضعیت فعلی خیلی فاصله دارد.
به گفته ناظمی، زمانی که وب سایت ایران نوآفرین را ایجاد و آنرا به نظامی صنفی واگذار کردیم که کمتر دولتی شود، حداکثر سهامی که برای دولت در نظر داشتیم ۴۰ درصد بود. رسول سرائیان، دبیرکل نظام صنفی کامپیوتری نیز عصر امروز در مراسم افتتاحیه سامانه نوآفرین اشاره کرد: در نظام صنفی ۱۷ هزار عضو هستند و این نشان داده است که روند شکل گیری شرکت ها رو به رشد است. وی با اشاره به اینکه این نظام در ۲۹ استان عضو دارد، اظهار داشت: اما همواره در راه حرکتمان چالش هایی وجود دارد. سرائیان با اشاره به اینکه ۵۰ درصد اشتغال ما از بخش خدمات است، اضافه کرد: همواره فناوری های نوظهوری شکل می گیرد که با نظام صنفی هماهنگ می شوند اما آمار نشان داده است که بیشترین اشتغال در بخش خدمات است. سرائیان با اشاره به گزارشی اشاره کرد: ۳۰ درصد از مشاغل صنعت فاوا در مواجهه با تحول دیجیتال نیروی کار کافی ندارند. همین طور آمار نشان داده است که ۴۰ درصد مشاغل رده بالای صنعت فاوا به سبب نیافتن نیروی انسانی ماهر خالی می مانند. دبیرکل نظام صنفی کامپیوتری اشاره کرد: ۱۸۱ هزار جایگاه شغلی برای مشاغل در رابطه با فناوری های نوظهور خالی می ماند و آمار نشان داده است ۳ میلیون نفر متخصص امنیت سایبری تا ۳ سال آینده وجود دارند. وی با اشاره به طرح بیستون در نظام صنفی اظهار داشت: در این طرح ۲۰ اولویت راهبردی برای صنف آی تی برنامه ریزی شده که ما در صدد هستیم با این اولویت ها بازار را دوبرابر نماییم و در «ایران هوشمند» نقش آفرینی داشته باشیم. سرائیان با تاکید براینکه بر طبق این اولویت ها محورهایی که مربوط به حوزه های نوپا هستند را هدف گذاری کرده ایم، اشاره کرد: پیش بینی کرده ایم که ۵ هزار استارت آپ پا به عرصه بگذارند تا از این تعداد، تعدادی به نتیجه برسند و وارد بازار کار شوند. وی با اشاره به اینکه نظام صنفی در سامانه نوآفرین نقش آفرینی می کنند، اظهار داشت: در صدد هستیم که هر ۵ شرکت نوپا را به یک شرکت بزرگ برگزیده متصل نماییم و همین طور خرید شرکت های نوپا توسط شرکت های بزرگ از اهداف ما در نظام صنفی محسوب می شود. وی ادامه داد: برمبنای برنامه ریزی ها بنا داریم ۵ هزار استارتاپ را عضوگیری و پایش نماییم و از این تعداد ۵۰۰ استارت آپ را به شرکت های بزرگ اتصال دهیم.

منبع: