به دلیل حذف گوشت از غذای دانشجویان صورت گرفت انتقاد کشاورزان از دانشگاه کمبریج

خرید بک لینک: در امتداد حذف گوشت از منوی غذایی دانشجویان دانشگاه کمبریج، کشاورزان از این دانشگاه انتقاد کردند.
به گزارش خرید بک لینک به نقل از ایسنا و به نقل از فارمرز ویکلی، هفته پیش خبر رسید که مقامات دانشگاه کمبریج با هدف کمک به محیط زیست، در منوی غذایی دانشجویان تغییراتی به وجود آورده اند و کترینگ این دانشگاه با حذف گوشت گاو و گوسفند از منوی غذایی دانشجویان، میزان کربن انتشار یافته توسط خودرا تا ۱۱ درصد کاهش داده است.
به دنبال این اقدام، کشاورزان از این دانشگاه انتقاد کردند و این اقدام را بی ربط خواندند.
این سیاست، منجر به افزایش گزینه های غذاهای گیاهی، کاهش ضایعات مواد غذایی و متوقف کردن فروش بطری های پلاستیکی یکبار مصرف شده است.
تیم کترینگ این دانشگاه آگاهی داده که در هر کیلو از مواد غذایی خریداری شده، ۳۳ درصد از انتشار گازهای کربن را کاهش داده اند.
اما “استورات رابرتز”(Stuart Roberts) نایب رییس جامعه بین المللی کشاورزان انگلیس اظهار داشت: طبیعتا مسئله انتشار گازهای گلخانه ای برای همه ما یک چالش بزرگ شمرده می شود.
اما ممنوع کردن مصرف گوشت های گاو و گوسفند بطور کلی کار بسیار پیچیده ای است.
وی افزود، خوب است که دانشگاه ها به فکر تغییرات زیست محیطی هستند و در نظر دارند نقش مثبتی در این رابطه ایفا کنند، اما این مساله خیلی آسان نیست و نمی توان بطور کلی گوشت را از منوی غذایی دانشجویان حذف نمود.

منبع:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته‌ها