با تلاش پژوهشگران انگلیسی نشانه های ابتدایی اختلال خوردن شناسایی شد

خرید بک لینک: پژوهشگران انگلیسی در بررسی جدیدی موفق شدند به نشانه های ابتدایی اختلال خوردن و اهمیت درمان این مشکل پی ببرند.
به گزارش خرید بک لینک به نقل از ایسنا و به نقل از ردیت، پژوهشگران “دانشگاه سوانسی”(Swansea University) انگلستان موفق شدند در بررسی جدید خود، نشانه های ابتدایی “اختلال خوردن”(Eating disorder) را در مقیاس بزرگ نشان دهند.
این پژوهش نشان داده است افرادی که به اختلال خوردن مبتلا هستند، بیشتر در معرض ابتلاء به اختلالات دیگر قرار می گیرند. شاید نتایج این پژوهش بتوانند به تشخیص بهتر و سریع تر نشانه های اختلال خوردن کمک کنند.
این بررسی نشان داده است اختلالات خوردن همچون بی اشتهایی عصبی و پرخوری عصبی، ۱.۶ میلیون نفر را در انگلستان تحت تأثیر قرار داده است و در صورتیکه به افراد مبتلا کمک نشود، امکان تشدید آن نیز وجود دارد.
اختلال خوردن، هم بر زنان و هم بر مردان اثر می گذارد و در بیشتر افراد، طی دوره نوجوانی و اوایل بزرگسالی تشخیص داده می شود. این اختلال، بالاترین میزان مرگ و میر را در بین بیماری های روحی دارد و هم به مشکلات فیزیکی و هم به خودکشی منجر می شود.
به رغم مقیاس بزرگ این اختلال، منابع درمان محدود هستند و مراکز درمانی تخصصی کمی برای درمان وجود دارند. افرادی که به اختلال خوردن مبتلا می شوند، معمولاً جوان و لطمه پذیر هستند و شاید از تشخیص دوری کنند اما نباید فراموش کرد هرچه یک اختلال زودتر تشخیص داده شود، نتایج بهتری برای بیمار خواهد داشت.

پژوهشگران دانشگاه سوانسی در این پژوهش تلاش نموده اند تفاوت بزرگی ایجاد کنند و نشانه های ابتدایی اختلال خوردن را زودتر تشخیص دهند. آنها در این پژوهش، سوابق مربوط به سلامت ۱۵۵۵۸ نفر را بین سال های ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۷ تحت تأثیر قرار دادند.
داده های این پژوهش، تغییراتی را در افراد مبتلا به اختلال خوردن نشان دادند که به نتایج زیر منجر گردید.
· افزایش سطح اختلالات روحی مانند اختلال شخصیت و افسردگی
· افزایش سطح تصادف، جراحت و خودزنی
· افزایش تجویز داروهای مربوط به سیستم عصبی مرکزی مانند داروهای ضد روان پریشی و ضدافسردگی
· افزایش تجویز داروهای گوارشی و مکمل های رژیمی
بررسی ترکیب این عوامل می تواند به تشخیص زودهنگام اختلال خوردن کمک نماید.
دکتر “جاسینتا تان”(Jacinta Tan)، استادیار روانشناسی دانشگاه سوانسی و سرپرست این پژوهش اظهار داشت: تشخیص و درمان بموقع در درمان اختلال خوردن مهم می باشد و به تأخیر انداختن تشخیص و دریافت درمان، تأثیر منفی خواهد داشت. افزایش تجویز داروها و مکملها هم قبل و هم پس از تشخیص، نشان داده است که اگر بیماران مبتلا به اختلال خوردن به مراکز درمانی بازگشت نکنند، با دشواری های بیشتری روبرو خواهند بود. این موضوع، نیاز به تشخیص زودهنگام و درمان بالینی و اهمیت این مساله را اثبات می کند.
نتایج این پژوهش، نیاز به تشخیص و درمان بموقع را برای این گونه بیماران و اهمیت این مساله را نشان می دهند. دکتر “جوآن دملر”(Joanne Demmler)، از پژوهشگران این پروژه اظهار داشت: این پروژه، نتایج جالبی داشت. ما در این پژوهش، از داده های بالینی استفاده کردیم و آمار مشخصی در مورد اختلال خوردن ارائه دادیم.
پروفسور “کیت لوید”(Keith Lloyd)، از پژوهشگران این پروژه اظهار داشت: اختلال خوردن، تأثیرات مخربی بر افراد مبتلا و خانواده های آنان خواهد داشت؛ در نتیجه این پژوهش، تا حد زیادی به زمان وابسته است. ما باید تلاش نماییم تا خدمات کافی را برای افراد مبتلا به این اختلال فراهم نماییم تا آنها را از مشکلات احتمالی و نهایتاً مرگ نجات دهیم.
این پژوهش، در مجله “British Journal of Psychiatry” به چاپ رسید.

دسته‌ها